• slide1.jpg
  • slide2.jpg

Župnija Ljubljana Barje

Črna vas 48

1000 LJUBLJANA

 

JANUAR 2023


Danes je 3. nedelja med letom - nedelja Božje besede.

Ta teden so svete maše v četrtek ob 19.00, v petek ob 18.00 in v soboto ob 8.00.

V sredo je praznik Spreobrnitve apostola Pavla in zaključek tedna molitve za edinost kristjanov.

Prihodnja je 4. nedelja med letom.

Na voljo je nova številka revije Don Bosko.

Na Rakovniku:

V torek je 24. v mesecu zato je sv. maša tudi ob 9.00.

V okviru Svetopisemskega maratona bo pri nas na Rakovniku branje Božje besede v sredo od 10.00 do 11.00. Vsi, ki bi želeli sodelovati, vabljeni 15 minut pred 10. uro v sprejemnico Majcnove hiše.

V četrtek ob 19.30 je v župnijski dvorani mladinski gost. Z nami bo p. Andraž Arko, ki bo mlade nagovoril na temo: Tabu teme v Cerkvi. Vabljeni vsi mladi.

V petek ob 19.30 bo večer za zakonce in družine. Kulturnemu programu bo sledil pogovor z zakoncema Vilmo in Danijem Sitarjem.

V soboto je don Boskov dan za otroke, ki ga pripravljajo animatorji od 10.00 do 14.00 ure s pestrim programom delavnic, iger in molitve.

Odprte so spletne prijave na zimski oratorij in smučanje na Pohorju.

Godovi v tem tednu: danes goduje sv. Vincencij, diakon, mučenec; v ponedeljek sv. Henrik, dominikanec; v torek sv. Frančišek Saleški, škof, cerkveni učitelj; v sredo Spreobrnitev apostola Pavla; v četrtek sv. Timotej in Tit, škofa; v petek sv. Angela Merici, devica, ustanoviteljica uršulink; v soboto sv. Tomaž Akvinski, duhovnik, cerkveni učitelj; v nedeljo sv. Konstancij, škof.

 

e-pošta: barje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ,   tel.: 031/358 027 (župnik Jože)