• slide1.jpg
  • slide2.jpg

Župnija  Ljubljana Barje

Črna vas 48

1000 LJUBLJANA

SEPTEMBER 2019

O Z N A N I L A

Danes je 24. nedelja med letom, sv. maša ob 9h. Nedelja svetniških kandidatov. Slovesna sv. maša ob nedelji svetniških kandidatov bo v cerkvi Srca Jezusovega v Ljubljani na Taboru ob 16.00 uri.

Ta teden so sv. maše v četrtek in petek ob 19.00 uri in v soboto ob 8. uri.

V soboto so mladi vabljeni na Stično mladih, kamor se odpravljamo z vlakom. Odhod vlaka je ob 7.45 iz Rakovniške postaje, kjer se tudi zberemo. Vračamo se okrog 19h. Cena vlaka je 7€, vstopnino prispeva župnija. Prijavite se pri kaplanu Janezu.

Prihodnja nedelja bo 25. med letom – Slomškova nedelja, sv. maša ob 9h.

Po sv. maši bo ob 10.00 uri običajni blagoslov konj. Zato prosimo da pustite po desni strani parkirišča od glavne ceste do travnika, kjer je blagoslov konj prosto pot.

Godovi v tem tednu: Danes Žalostna Mati Božja –dan vrnitve Primorske matični domovini; jutri  sv. Ljudmila n(Milka), kneginja, mučenka; v torek sv. Robert Bellarmin, škof, cerkveni učitelj;  sreda  sv. Jožef Kupertinski, duhovnik, redovnik;  četrtek  sv. Teodor Angleški, škof; petek sv. Andrej Kim-Tae-gon, duhovnik in drugi korejski mučenci; sobota sv. Matej (Matevž), evangelist, apostol; nedelja sv. Mavricij, mučenec.

Urnik verouka je na spletni strani. Redni verouk začnemo po urniku 16. septembra.

Programe mladinskega centra si lahko ogledate in se nanje prijavite na spletni strani rakovnik.si/programi.

Kot vidite dela obnovitveno restavratorska na oknih so lepo potekala. Seveda se bomo morali zelo potruditi, da bi ta dolg počasi le zmanjšali. Sedaj objavljam transakcijski račun župnije Lj. Barje; NLB TRR SI56 0205 8025 8947 262

s pripisom za »obnova oken«. Že v naprej se vam zahvaljujem za vašo dobroto in razumevanje!

Iskrena zahvala velja vsem, ki čutite z župnijsko cerkvijo, ki jo obnavljamo!Po sv. mašah me vedno dobite, ali pa pokličete moj GSM

mobi  041 716 949 (Mirko)
ali e-pošta:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Miroslav Simončič SDB

žpk. soupravitelj